Sari la conținut

JURNAL PENTRU COPII. Cristi Chivu vorbește despre educația fiicelor sale

„Cele mici ne spun de foarte multe ori că îşi mai doresc un frăţior. În momentul de faţă, soţia e mai hotărâtă decât mine. Eu sunt cel care are o reţinere. Nu neapărat pentru că nu-mi doresc un al treilea copil, ci pur şi simplu, s-o luăm de la început cu lăptic, pamperşi, stresul pe care ţi-l provoacă un bebeluş... Nu e uşor. Probabil că vom lua o decizie în ceea ce priveşte un viitor copil într-un timp relativ scurt”. Aşa îşi începe mărturia tatăl Cristi Chivu, înconjurat de cele două fiice ale sale, Natalia şi Anastasia.

Acasă, pe teren propriu, fostul căpitan al Naţionalei României a vorbit cu echipa Jurnalului pentru copii” de la Digi24 despre copilărie, lecţii de viaţă şi educaţie.

În interviu difuzat duminică, 8 martie, de la 08.30, Cristian Chivu dezvăluie secretele familiei lui. „Suntem o familie fericită, frumoasă. Anastasia şi Natalia au numai lucruri bune de învăţat de la părinţii lor şi sper să fim primele modele ale copiilor noştri. Încercăm să le oferim o educaţie sănătoasă, cu nişte reguli. Responsabilitatea e foarte mare atunci când e vorba de creşterea copiilor tăi, dar încercăm să facem faţă, încercăm să ne adaptăm situaţiei şi vârstei pe care ele o au pentru că diferă. De la an la an se schimbă. De la an la an devin mai cerebrale, mai profunde în gândire şi trebuie să te adaptezi cât mai repede”, spune Cristian Chivu.