JURNAL PENTRU COPII. Ellie White și Nicole Cherry îi împărtășesc Mirunei experiențele din copilărie

Data publicării:
miruna nicole cherry

 

Proaspătă mămică, Ellie White i-a povestit Mirunei despre centrul universului ei, micuțul Mihai.

„O zi obișnuită decurge cam așa: la ora 7 ne trezim, ne dă bebe trezirea, ne jucăm, mergem la masă, venim la studio, apoi ne întoarcem acasă, seara la evenimente, în weekend la concerte. Totul s-a schimbat. Prioritâțile sunt altele și acum îl punem pe bebe pe primul loc, dar nu neglijăm treaba de artist”, spune Ellie White.

De la ea, Miruna a aflat că, în copilărie, a fost la un pas să devină gimnastă.

„Într-adevăr am avut o perioadă foarte scurtă, pe la vârsta de patru ani, când am cochetat cu ideea de gimnastică. În momentul în care am fost la preselecție, tocmai se închidea. Și am considerat la momentul respectiv că a fost un semn ca eu să merg pe altă cale. Și am ales muzica”, a povestit Ellie White.

Surprinzător, Ellie i-a mărturisit Mirunei ce meserie nu și-ar dori să urmeze fiul ei.

„Din punctul meu de vedere mi-ar plăcea să nu facă muzică! Mi-aș dori să-i placă muzica, să o asculte, să o aprecieze, dar să nu-i placă destul de mult încât să o și practice. De ce? Pentru că este o meserie foarte grea și nu vreau să treacă prin lucurile grele prin care am trecut și eu”, a spus artista.

Nicole Cherry a făcut furori în muzica românească în această vară. Deși abia a intrat la liceu Nicole i-a povestit Mirunei ce planuri mărețe de viitor are.

„Sunt onorată de comparația cu Adele și sper să am măcar pe jumătatea ei noroc. Să câștig și eu măcar un Grammy”, spune Nicole. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri