JURNAL PENTRU COPII. „Micul prinț”, Carol Ferdinand, un rege al fotbalului la numai trei ani

Data publicării:
micul print carol ferdinand

Dă cu piciorul în minge ca un fotbalist profesionist. Despre puştiul acesta blond, care poartă echipamentul echipei de fotbal Chelsea, am putea spune că este un viitor rege... al balonului rotund.

Carol Ferdinand este fiul de numai trei ani al Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia. Fotbalul este viaţa lui şi ar putea să-l joace cât este ziua de lungă. În plus, vecinii familiei regale sunt soţii Reghecampf-Prodan, aşa că puştiul are cei mai buni îndrumători în acest sport.

„El are ceva favorit, lui îi place să fie cu mine, să joace fotbal un pic şi să facă oraş, spune tata, să facem oraş. Are cub, cu cub facem clădire, în mansardă”, spune prinţul Paul.

„Carol Ferdinand a primit un echipament sportiv de la prietena mea Norah Surussi, inscripţionat cu Manchester United Football Club, şi el are foarte multre tricouri - Liverpool, Galaxy, Chelsea - clubul de fotbal şi în plus, un halat, este adorabil, a fost un cadou cu Chelsea Football Club, probabil este reclamă pentru Abramovici”, spune și prinţesa Lia.

Însă în afară de fotbal, Carol Ferdinand mai are o pasiune: îi place să călărească. Iubirea pentru aceste animale i-a fost insuflată de Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu. Cei doi sunt naşii copilului.

„Doamna Băsescu are o foarte bună legătură cu Carol Ferdinand, are conexie spirituală”, povestește prințul Paul.

Carol Ferdinand este un copil ca toţi copiii: energic şi plin de voie bună. Părinţii lui vor ca el să fie un om modest, îngăduitor şi bun. Să ştie să se poarte frumos cu toată lumea.

„Important să nu fii răsfăţat, să fii conştient despre tradiţie, să fii confortabil cu fiecare nivel de român, şi să ştie protocol, eventual, în alte familii regale”, susține prințesa Lia.

Ca orice părinte, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia îşi doresc pentru copilul lor un viitor strălucit. Însă au în minte şi nişte calităţi precise pe care Carol să le aibă.

„Să fie curajos, să fie bucuros şi folositor, aceasta este cea mai bună responsabilitate pentru noi, pentru ţară”, mai spune prințesa Lia.

Carol Ferdinand este încă prea mic să-şi dea seama că vine dintr-o familie specială. Cu toate că realizează că are parte de mai multă atenţie decât alţi copii de vârsta lui. Pentru părinţii lui el este, simplu, Carol. Pentru că noi, ceilalţi, îl privim cu alţi ochi. Pentru noi el este un personaj de poveste, este Micul Prinţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri