JURNAL PENTRU COPII. Pantofi de poveste

Data publicării:
pantofi

„Sincer, ideea mi-a venit pictându-mi pantofii”, spune ea.

Înainte să picteze pantofii, Magda se consulta cu clienţii, indiferent de vârsta pe care o au aceştia. Doar aşa este sigură că va face o treabă pe masura aşteptărilor.

„Pantofii aceştia sunt potriviţi atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Ei practic colorează viaţa adulţilor, iar pentru copii este evident ca sunt foarte apreciaţi, pot fi cu personajele lor preferate sau cu poveşti create de ei”, explică Magda.

Copiii sunt cuceriţi şi de pantofi, şi de Magda, în egală măsură. „Toata frumuseţea, toată dragostea cu care face ea pantofi... Se vede după cum lucrează şi după cum munceşte”, spune Ana.

„Prima comandă pe care am primit-o a fost de la o prietena şi a fost la fel cu încălţările mele... o lună şi un curcubeu”, povestește Magda.

Dintre toate poveştile pe care le-a creat, creatoarea are una preferată. „Pisica aceasta este îndragostită de acest motan... Fiind amândouă în faţa şi pantofii urmărindu-se unul pe celălalt, m-am gândit că este frumos ca unul sa fie îndrăgostit de celălalt”.

Magda spera că, într-o zi, pantofii ei coloraţi vor aduce curcubee pe străzile din toată ţara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri