JURNAL PENTRU COPII. Vedetele care au dublat vocile din „Marea aventură Lego”

Data publicării:
marea aventura lego

Iubitorii de lego au încă un motiv de bucurie. În acest week-end se lansează în cinematografele din România prima animaţie de lung metraj realizată în totalitate din piese lego.

Este un film despre cum să fii bun, cred că o să le placă copiilor. Te învaţă cum să fii bun şi asta cred că este o chestie foarte rară, mai ales în zilele noastre, mai ales în cazul oamenilor mari”, spune Mihai Bobonete.

Acum este foarte la modă legoul, eu de exemplu, când eram copil, aveam 2 jocuri lego aduse de cineva din străinătate şi ştiu că ţineam la ele ca la ochii din cap”, povestește Alexandru Papadopol.

De la generaţia noastră încoace, am crescut cu piese lego şi am fost fascinaţi de ele şi povestea filmului este una emoţionantă”, spune Cristina Grama.

Printre cei care au dublat vocile persoanjelor din film sunt: Mihai Bobonete, Pavel Bartoş, Cristina Grama şi Nicoleta Luciu.

Wonder woman! Şi este prima mea experienţă, a fost un rol un rol mai micuţ, ceea ce mă bucură, că mă face să mă adaptez mai repede unui astfel de job”, spune Nicoleta Luciu.

Sunt vocea personajului Emet şi a fost foarte frumos”, spune Mihai Bobonete.

Sunt personajul negativ din această poveste, spre dezamăgirea fetiţelor mele, pentru că ele îmi zic: "Tati, tu eşti un om bun, de ce eşti un personaj negativ?", dar până la urmă înţeleg că sunt un actor şi dublez doar o voce”, povestește Pavel Bartoș.

Am dublat printesa Unikitty, este o pisicuţă foarte temperamentală, îndrăgostită de roz şi care încearcă să îşi păstreze atitudinea optimistă în momentul în care toate lucrurile în jurul ei se prăbuşesc”, spune Cristina Grama.

Dacă v-aţi întrebat cum este să dublezi vocile pentru un film de animaţie, iată ce spun vedetele care au făcut acest lucru:

Este mai greu, că la noi stai chiar într-o cabină de voce şi încerci să prinzi vocea acelui om - deschizătura gurii, nuanţele”, spune Pavel Bartoș.

A fost o experienţă teribil de amuzantă, pentru că personajele sunt amuzante şi replicile sunt amuzante. Ne-am distrat foarte tare la filmări, am râs pe cinste”, spune Cristina Grama.

Ai desenul animat în faţa ta, trebuie să deschizi gura în acelaşi moment cu personajul! Bine, nu reuşeşti mot-a-mot, dar sunt băieţii de la montaj care ştiu ei cum să aranjeze vocile”, explică Nicoleta Luciu.

Aici nu te vezi, eşti în spatele unui microfon şi e vorba doar de voce. E mult mai greu, dar sunt doar la a doua voce, poate nu sunt specialist”, spune Mihai Bobonete.

Şi pentru că „Marea aventură Lego” este un film pentru toată familia, la premieră nu au lipsit nici copiii vedetelor.

Întotdeauna ea ne convinge să mergem şi noi mergem cu plăcere, pentru că ştim că se bucură foarte tare. Eu sunt doar pe post de garderobă, îi ţin hainele şi o las să se ducă pe aici să se joace”, spune Alexandru Papadopol.

Un film precum ăsta, care are şi foarte multe ironii, e potrivit şi pentru adulţi”, spune Kamara.

Eu cred că ar trebui să vină toţi să vadă Marea aventură Lego, pentru că o să ne amintim de copilărie şi pentru că cei mici, eu pot să vă confirm, se vor distra teribil”, spune Cristina Grama.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri