Labirintul Poveştilor. Lume de basm, în lanul de porumb

Data publicării:
Labirint-Dragus-400x254

Şi numai dacă ştiu cel puţin un basm, cei mici pot începe aventura în labirintul fermecat. Şi noi file de poveste se ţes pe cărările lanului de porumb, în care este este amenajat labirintul. Îi aşteaptă şi întrebări legate de istoria localităţii, iar copiii le descoperă pe câte un indicator. Dacă au ales răspunsul greşit, drumul se înfundă. Dar cel corect le oferă o nouă experienţă.

„Turiştii sunt invitaţi să o salveze pe Ileana Cosânzeana, care este furată de balaur. Pentru a o salva va trebui să parcurgă o poveste ,să răspundă corect la diferite întrebări, să se întâlnească cu Păcală, să aibă grijă la Baba Cloanţa că dacă aceasta pune mâna pe ei îi poate tranforma în găini, broscoi şi alte personaje", explică Nicolae Marghiol, preşedintele Asociaţiei „Cele mai frumoase sate din România”.

După ce reuşesc să învingă răul şi să fie eroi, copiii povestesc cu încântare despre această experienţă unică.

"Mie mi s-a părut extraordinar, pentru că personajele şi labirintul sunt de poveste. A fost un pic dificil, pentru că ne încurcăm la anumite întrebări dar la sfârşit reuşim să terminăm cu bine", a povestit unul dintre cei mici.

Accesul în această lume de poveste este liber şi e valabil până în luna octombrie. Proiectul, deja de succes, îi aparţine primăriei Drăguş în colaborare cu Asociaţia "Cele mai frumoase sate din România".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri