Sari la conținut

Larisa Iordache regretă ratarea la bârnă de la Campionatul Mondial din Belgia

Larisa Iordache a obţinut singura medalie a României la Campionatul Mondial din Belgia: bronzul, la sol. Gimnasta în vârstă de 17 ani a avut în schimb probleme la aparatul ei preferat: a ratat exerciţiile la bârnă, atât la individual compus, cât şi în finalele din ultima zi a competiţiei.

„Îmi pare foarte rău pentru medalia ratată de la bârnă, pe care am pierdut-o şi îmi pare foarte rău. Însă mă bucur pentru cea de la sol pentru că îmi dă un impuls pentru a munci mai mult. Probabil m-am grăbit şi asta a dus la ratarea pe care am făcut-o. Însă sper ca pe viitor să fiu mai cizelată şi să performez cât mai bine la bârnă”, a declarat Larisa Iordache.

Cotată cu mari şanse la podium, Diana Bulimar, s-a accidentat cu două luni înainte de mondial şi a fost operată. Gimnasta are încă piciorul imobilizat şi aşteaptă cu nerăbdare să se alăture coechipierelor sale.

Da, a fost un an chiar cu 13 la sfârşit şi a fost cu ghinion, se pare. Sper să fie bine de acum înainte”, a mărturisit Diana Bulimar.

Diana Bulimar va reveni în scurt timp la antrenamente. Peste câteva zile i se va scoate proteza şi va putea relua pregătirile.