London Grammar a anulat concertul de la Electric Castle 2018

Data actualizării: Data publicării:
london grammar electric castle 2018

Una dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle 2018, London Grammar, şi-a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină duminică, în ultima zi a festivalului.

london grammar electric castle 2018

Citește și: Avertismentul Poliției Române pentru participanții la Electric Castle 2018

Deși erau headlineri la Electric Castle, cei de la London Grammar au anunțat că nu vor mai putea susține concertul din cauza problemelor de sănătate ale solistei, Hannah. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală, iar trupa a anulat atât concertul de la Electric Castle, cât și pe cel de la Colours of Ostrava, din Cehia.

Citiși și 200.000 de oameni, așteptați la Electric Castle. Impresii după prima seară

„Ne pare foarte rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, și la Festivalul Electric Castle din România. Ne simțim devastați pentru că nu ne putem ține de aceste angajamente și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, au transmis cei de la London Grammar.

Organizatorii Festivalului Electric Castle 2018 au declarat că fac eforturi pentru a găsi un nou artist sau o trupă care să fie headliner duminică, deși totul este pe ultima sută de metri. De asemenea, aceştia au precizat că persoanele care îşi doresc să primească banii înapoi pe biletul special cumpărat pentru ziua în care era programat concertul London Grammar trebuie să trimită un e-mail pe adresa festivalului prin care să solicite acest lucru, făcând dovada că biletul nu a fost utilizat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri