LP și Asaf Avidan concertează în București

Data actualizării: Data publicării:
lp

Noua senzație a muzicii internaționale, cântăreața LP (Laura Pergolizzi) va concerta în premieră în București pe 17 septembrie. Alături de Asaf Avidan și Moonlight Breakfast, artista se numără printre artiştii care participă la evenimentul Full Moon Live care are loc, pe 16 şi 17 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

lp
Instagram

Lor li se alătură Yelllow, Lucia şi Imagination Orchestra, informează organizatorii citați de News.ro.

În prima zi, vor urca pe scenă Yellow (România), Lucia (România) şi Asaf Avidan (Israel), iar pentru cea de-a doua, Imagination Orchestra (România), Moonlight Breakfast (România) şi LP (SUA) sunt capete de afiş.

LP reprezintă inițialele numelui său, Laura Pergolizzi, nume de scenă pe care artista l-a ales după ce a terminat liceul și s-a mutat în New York. Înainte de a deveni celebră cu melodia „Lost on you”, artista a compus piese celebre precum „Cheers (Drink to That) pentru Rihanna și ”Beautiful People” a Christinei Aguilera. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat “Heart-Shaped Scar”. Piesa care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansată în luna iunie. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea va face parte din cel de al patrulea album anunţat semnat de LP.

Vedeta cântă încă din copilărie când, rușinată de vocea sa puternică, obișnuia să ofere spectacole în timp ce tundea iarba sau dădea cu aspiratorul. Acum cântă la ukulele. "Simt că m-am maturizat mult ca artist datorită acestui simplu instrument", a declarat ea într-un interviu.

LP a recunoscut că este lesbiană și susține că regretă că nu a avut ocazia să-i spună și mamei, pe care a pierdut-o în copilărie. „Mama mea a murit înainte sa știe ca sunt lesbiana, iar tatăl meu a crezut ca e doar o fază, după care și-a dat seama că nu e. Dar nu m-a interesat. Încă nu mă interesează”, a spus LP într-un interviu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cântăreţul israelian de muzică folk-rock Asaf Avidan, născut în Ierusalim, dar crescut în Jamaica şi New York, şi-a lansat E.P.-ul de debut, ”Now that you’re leaving”, în 2006, după o despărţire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. Pentru concertele live colaboreaza cu trupa The Mojos. Împreună cu grupul său a lansat 3 albume de studio, iar solo, alte două materiale discografice, cel mai recent, ”Gold Shadow”, datând din 2015. https://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg

Un abonament pentru ambele zile de festival costă 199 lei. Primele 300 de abonamente, disponibile până pe 31 august, au preţul de 179 de lei (golden ring). Abonamentele pot fi cumpărate online, de pe eventim.ro, şi prin reţeaua Eventim.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri