Sari la conținut

Lucian Mândruță: Românul nu e politicos

 

Dialogul este unul sincer şi direct, despre respect, bună creştere şi politeţe. „Românul în momentul asta nu e politicios. Societatea recompensează agresivitatea şi lipsa de politeţe. Nu spunem niciodată celui care ne deranjează „nu da muzica mai tare” sau „nu arunca gunoiul pe geam”. Noi alegem să trecem pe lângă el şi să nu facem nimic”, spune Lucian.

Cu toate acestea relizatorul emisiunii „Interactiv” de la Digi FM se declară îndrăgostit de ...România. „Ţara noastră are o energie specială, pe care o găseşti chiar şi în gunoaie sau urât. Prefer Bucureştiul Bruxellului pentru că are mai multă viaţă în el. România e vie, nu e deloc decedată.”

Lucian Mândruţă i-a făcut şi o mărturisire inedită Danei Gonţ. „Sunt la fel de egoist ca toţi ceilalţi. Fac lucruri doar pentru plăcerea mea. De exemplu, organizez o cursă de biciclete spre mare nu pentru că sunt un ecologist convins ci pentru că îmi place tare mult să pedalez.”

Interviul oferit de Lucian Mândruţă emisiunii „Bonton” poate fi urmărit duminică, de la 17:30, la Digi24. De luni până vineri, de la 10:00 la 12:00, Lucian Mîndruţă este „Interactiv” pe frecvenţele Digi FM.