Sari la conținut
News Alert

Lucian Mîndruță revine la DigiFM la o nouă oră

Lucian Mîndruță revine la microfonul țării, în direct, la DigiFM! După o scurtă și bine-meritată vacanță, vocea din FM care are o părere și nu îi e frică să o folosească revine la o nouă oră, oră de iarnă!

Lucian Mandruta 2

Începând cu 21 noiembrie, pregătiți-vă de povestit la radio, în fiecare după amiază, de luni până vineri, între 17.00 și 19.00, pentru că Lucian Mîndruță este Interactiv la numărul nostru de SMS 0774 600 600 și abia așteptă să poarte un dialog cu ascultătorii.

După ce a colindat țara pe bicicletă în lung și-n lat și a luat pulsul nației fix dintre români, Mîndruță vrea să fie Interactiv și după o zi întreagă de muncă, după-amiaza.

Mergem după românul care a terminat muncile zilei și contemplă România așa cum îi șade bine oricărui om: blocat în trafic, stropit și claxonat de mașini pe bicicletă, în autobuz, sau tramvai.” ne spune acesta.

Ce aduce nou emisiunea Interactiv la noua oră? Ne răspunde tot Lucian: „Ca schimbări notabile mi-am luat două cămăși foarte mișto, una cu floricele și alta cu buline. Și-o să le vedeți probabil mai des pe facebook live la începutul emisiunii. În plus, vom avea și invitați - nu neapărat dintre cei care n-au nimic mai bun de făcut. În rest, promit cu 25% mai puține păreri ale mele și cu 50% mai mult calm.”

Dacă noul tronson orar promite ca noutate să aducă și invitați, ca subiecte abordate își propune să stea fix acolo unde îi interesează pe oameni, pe ascultători.

Mergem după temele publicului activ, mergem după ce-l mișcă, îl doare și-l enervează.” adaugă Mîndruță. „Temele zilei sau ale epocii. Moravuri și tradiții, clowni și sfinți, întrebări existențiale - de ce suntem triști când plouă? - și foarte punctuale - găsești pe stradă un milion, îl duci la poliție sau la nevastă?. Vorbim despre noi, între noi, între prieteni. Care nu-s neapărat mereu de acord.”

După o zi de muncă ne așteptăm ca ascultătorii să caute ceva mai multă înțelegere la Interactivul Lucian Mîndruță, așa că acesta ne promite să mai lase din contre acolo unde nu este de acord 100%. În plus o să păstreze deschise și căile lui preferate din online. „Am să mă pregătesc și cu cele mai interesante informații care fac trendurile în online și social media. Sper că ascultătorii vor sta pe DigiFM ca să mă audă muncind. Până la urmă ce poate fi plăcere mai mare decât să-l auzi pe unul care începe serviciul la ora la care tu ai scăpat de el?”

Interactiv cu Lucian Mîndruță – Începând de luni, 21 noiembrie, de luni până vineri între 17.00 și 19.00.