LUMEA DIGI. Ce puteți urmări astăzi pe canalele Digi

Data publicării:
483089 20228483987283026 20439776056 20n-34145

Un antreprenor american aflat în Irak este răpit și îngropat de viu într-un loc necunoscut. Bărbatul are 90 de minute la dispoziție pentru a scăpa cu viață din sicriu, altfel va rămâne fără oxigen, iar singurele resurse pe care le are la dispoziție sunt un telefon mobil și o brichetă. Cum va scăpa din capcană, aflăm în această seară, de la ora 21.55.

Iată ce mai puteți vedea astăzi pe canalele Digi:

Seara filmelor de calitate începe la Digi Film de la ora 20.00, atunci când Arnold Schwarzenegger se transformă în „Poliţist de grădiniţă”. John Kimble, un detectiv dur se infiltrează într-o grădiniţă din Oregon pentru a o găsi pe fosta soţie a unui traficant de droguri, singura care poate ajuta la punerea acestuia după gratii.

Digi Life a pregătit o supriză pentru iubitorii vinurilor, care pot afla secretele licorii lui Bachus chiar de la producătorii de renume din Australia. Cum se fabrică vinurile dar şi cu ce mâncăruri alese se pot servi aflaţi de la ora 21.30.

Digi World vă propune în această seară o incursiune în spațiul cosmic. Experţii de la NASA ne dezvăluie în documentarul „Era spaţială”, de la 21.00, cum au început eforturile omenirii de a cuceri spatiul şi unde s-a ajuns până în acest moment.

O seară de excepţie şi pentru iubitorii fotbalului, pe canalul Digi Sport 1. Rapid Bucureşti se confruntă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Cum se va descurca echipa din Giuleşti fără sprijinul suporterilor din tribune, al căror acces a fost interzis după incidentele de la meciul cu Astra Giurgiu, aflăm în această seară, de la ora 21.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri