Sari la conținut

Luna marilor aventuri cinematografice la Digi Film

 

Ultima peliculă în care s-au confruntat Mickey Rourke şi Dolph Lundgren, „Misiune secretă” (War Pigs), deschide pe 1 august, de la 21.40, seria premierelor de televiziune. Filmul este plin de acţiune şi spune povestea unui detaşament secret, War Pigs, a cărui unică misiune este recuperarea unui arme letale.

Luna filmelor pline de adrenalină continuă duminică, 2 august, de la 20.00, cu premiera „Oameni buni” (Good People), un film în care James Franco şi Kate Hudson joacă rolul a doi soţi ce descoperă o sumă impresionantă de bani în apartamentul în care locuiesc şi care mai apoi se trezesc în postura de ţinte ale unui infractor extrem de periculos.

Marele Al Pacino oferă un nou recital de actorie în ultimul său film, „Umilirea” (The Humbling). Pelicula, care a avut premiera în urmă cu doar 10 luni în Statele Unite, este difuzată sâmbătă, 15 august, de la 20.00, la Digi Film.

Iar duminică, 16 august, week-endul filmelor bune continuă cu una dintre cele mai reuşite comedii ale tuturor vremurilor, „Mai tăntălău, mai gogoman 2” (Dumb and Dumber To). Lloyd (Jim Carrey) şi Harry (Jeff Daniels) pleacă în căutarea fiicei lui Harry, dată spre adopţie. Aventura celor doi prieteni incredibil de stupizi va stârni, cu siguranţă, multe hohote de râs. Cu un buget de 35 de milioane de dolari filmul a reuşit să încaseze, în doar două zile de la premieră, 38 de milioane de dolari.

Luna august se încheie în forţă la Digi Film. Tommy Lee Jones şi Hillary Swank îşi încep „Călătoria” (The Homesman), joi, 27 august, de la ora 20.00 iar duminică, 30 august, de la 20.00, Digi Film difuzează o mega premieră. La doar două luni după ce a intrat în cinematograf ultimul film al Millei Jovovich şi al lui Pierce Brosnan, „Supravieţutoarea” (Survivor) poate fi văzut, pe micul ecran, şi în România. Cu multă acţiune şi suspans filmul spune povestea unei femei spion care trebuie să se lupte până la capăt pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

În august, la Digi Film, acţiunea şi suspansul fac legea! Şi, fiindcă întotdeauna pentru cinefili e loc de mai mult, vizitaţi
pagina Digi Play, www.digi-online.ro/digiplay , un serviciu de video on demand al RCS & RDS, o bibliotecă variată de filme, seriale, animaţie şi documentare.