Sari la conținut

Madonna spune că le va permite copiilor săi să consume droguri cu moderaţie

 

(Foto © Guliver/GettyImages) 

Madonna a acordat un interviu emisiunii "The Jonathan Ross Show", care va fi difuzat pe 14 martie de televiziunea britanică ITV, în care a vorbit atât despre incidentul de la gala Brit Awards, când artista a căzut de pe scenă, despre şi despre consumul de droguri şi despre faptul că le va permite copiilor săi să aibă astfel de experienţe, scrie Mediafax.

Cântăreaţa a vorbit despre piesa sa intitulată "Devil Pray", ale cărei versuri fac referire clară la consumul de droguri ("we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid"), şi a declarat că ea nu se droghează, pentru că nu îi place, dar că nu le-ar putea spune copiilor săi să nu încerce aceste substanţe.

„Nu sunt un mare fan al drogurilor. Pur şi simplu nu mi se potrivesc. În cele câteva ocazii în care am încercat droguri, acum mulţi, mulţi ani, pur şi simplu nu mi-a plăcut. Voiam să scap de substanţele astea din mine. Am început să beau foarte multă apă gândindu-mă că aşa efectul lor se va termina”, a mărturisit Madonna.

Jonathan Ross, gazda emisiunii, a continuat, dorind să afle detalii privind discuţiile despre droguri ale cântăreţei cu copiii săi, Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 14 ani, şi Mercy şi David, ambii în vârstă de nouă ani.

„Nu fac decât să îi cer fiicei mele (Lourdes, n.r.) să ia decizii înţelepte şi să facă lucruri cu moderaţie şi să încerce să nu amestece băuturile alcoolice”, a spus cântăreaţa în vârstă de 56 de ani.

„Nu voi spune "Nu, nu face asta", pentru că este absurd. Şi nu e nici corect. Da, eu m-am drogat”, a continuat Madonna.

În cadrul emisiunii, vedeta a vorbit şi despre incidentul de la gala de decernare a premiilor muzicale Brit, când, la primul său spectacol în cadrul acestei gale, din ultimii 20 de ani, a căzut de pe scenă. După ce pelerina pe care o purta artista nu s-a desfăcut, dansatorii au tras de mantie şi Madonna a cazut de pe o scară cu trei trepte, aproape rostogolindu-se.

Madonna a declarat că în urma căzăturii s-a lovit puţin la cap, dar că acest lucru nu a fost foarte grav.