Magda Coman, singurul fotomodel român care defilează în scaun cu rotile

Data publicării:
fotomodel

Dacă ajungi să crezi şi ai vise şi crezi atât de tare că se pot împlini, chiar se întâmplă”, spune Magda Coman.

La 19 de ani, când viaţa era la început şi cariera promiţătoare, un accident rutier a lăsat-o paralizată de la brâu în jos. Un an mai târziul, actualul soţ i-a şters lacrimile şi i-a redat încrederea că poate să mute şi munţii din loc. Magda a trimis un album foto în Germania, iar o agenţie de publicitate i-a oferit un contract. Îşi aminteşte că a ameţit de uimire când a aflat că un alt model celebru, Claudia Schiffer, îşi începuse cariera în studioul care o acceptase şi pe ea.

Mi se părea aşa, un wow! Adică n-am reuşit performanţa asta pe picioare şi am ajuns să pozez în acel studio în care a pozat Claudia Schiffer”, povestește Magda Coman.

Nemţii au fost fascinaţi de frumuseţea Magdei şi impresionaţi de destinul ei. Din scaunul pentru persoane cu dizabilităţi, românca a stârnit admiraţie şi respect.

În timpul şedinţei foto era un domn care se ocupa de mine în sensul că mă tot aşeza pe scaune şi îmi punea diverse încălţăminte chiar şi cu tocuri şi tot îmi scăpau din picioare şi-mi spunea: pentru mine nu contează. Chiar pentru mine eşti mai frumoasă decât Claudia Schiffer a noastră”, povestește ea.

Magda Coman îşi aminteşte că succesul i-a zâmbit când avea doar 16 ani. Atunci a apărut într-un videoclip de succes.

„Când am fost protagonista în clipul formaţiei Kripton şi am fost partenera lui Răzvan Fodor. Pot să zic că a ucis fetele din liceu. Sărutul meu din clipul respectiv a atras o invidie fantastică”, își amintește ea.

Pentru că vrea să dăruiască din puterea ei şi altor tinere pe care viaţa le-a încercat, fotomodelul Magda Coman a înfiinţat un proiect curajos. Atipic Beauty: douăsprezece modele în scaun rulant au defilat în rochii de seară.

Am şi vrut să scot în evidenţă frumuseţea lor şi puterea în sine de a merge mai departe, decât tragedia. Tragedia să o lăsăm în spate si să arătăm lucrurile pozitive”, conchide ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri