Maraton de concerte şi petreceri, în Cluj şi Alba

Data publicării:
10982177 853007241419174 3904542913615288273 o

Petrecerile din tramvai au fost printre cele mai gustate. Chiar dacă spaţiul a fost mic, cheful a fost mare.

Vincze Akos, DJ: În tramvai se ascultă orice. De la hip-hop, până la house, până la tehno, orice.

Mai mult spatiu au avut clujenii care i-au urmărit pe artiștii Teatrului Naţional în stradă.

Cristi Avram, purtător de cuvânt Teatrul Naţional Cluj-Napoca: Este un spectacol cu clovni foarte speciali, nu nişte clovni pe care îi vezi cu baloane de exemplu.

După piesa de teatru, clujenii au fost aşteptaţi la Muzeul de Artă din oraş. În curtea Palatului Banffy, petrecerea a fost în toi, iar pereţii clădirii au prins culoare.

Diana Apan, organizator: Celebrăm practic cea mai lungă zi şi cea mai scurtă noapte din an este cel mai important eveniment cultural din programul Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015 avem 150 de ore de eveniment într-o zi şi o noapte.

Solstițiul de vară a fost primit spectaculos şi la Alba Iulia. Artiştii Operei din Cluj le-au oferit sutelor de spectatori o variantă în aer liber a celebrei opere Traviata.

Florin Estefan, director general Opera Naţionala Română Cluj-Napoca: Iată, de data aceasta cu Traviata, un spectacol emoţionant, o poveste foarte cunoscută pe care toată lumea o îndrăgeşte, poveste actuală în viaţa fiecărui om: iubirea, trăirile fiecărui tânăr.

Finalul a fost unul de excepţie, pe măsura spectacolului oferit de artişti. Pe acordurile celebrei arii "Brindisi", focurile de artificii s-au dezlănțuit feeric, punctând fiecare acord. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri