Marian Râlea: „A păcăli face parte din această Românie necivilizată”

Data publicării:
marian ralea digi24

Marian Râleaîşi aminteşte cu nostalgie despre copilăria petrecută la Braşovşi despre învăţăturile primite în acea vreme: “Mi-aduc aminte si acum, când ajung în Braşov, de toţi prietenii pe care i-am avut în copilărie, cu un respect faţă de sărbătorile noastre, ale românilor, atunci când toată familia se aduna şi era o mare bucurie şi fericire pentru noi. Cred că ceea ce am învăţat în cei şapte ani, acasa, s-a văzut pe urmă, in această generozitate pe care nu mi-e teamă să spun că o am faţă de tot ce se întamplă în jurul meu.”

Magicianul, care o bună parte din viaţa sa a lucrat alături de copii, recunoaşte că este deranjat de agresivitatea de care dau dovadă românii.

„Mă deranjează agresivitatea de pe stradă, care ţine de necivilizaţie sau necivilizare, mă deranjează cuvântul rostit tare, pe stradă, mă deranjează nefuncţionarea unui lift care ţine de o Românie şi mă deranjează faptul că toată lumea încearcă să-şi impună regulile şi să te păcălească. A păcăli face parte din această Românie necivilizată”, spune el.

Marian Râlea crede ca mai există o şansă si atrage atenţia si asupra lucrurilor frumoase din ţara noastră. „În România îmi place întotdeauna, când mă duc într-un oraş mic sau chiar la ţară, ca toată lumea îţi dă bineţe, te salută, iti zâmbeşte, chiar dacă te cunosc. Este un ritual al prieteniei şi al valorii româneşti pe care ar trebui să-l păstrăm tot timpul în gând şi în suflet. Asta îmi place cel mai mult la România”

Un interviu sincer cu Magicianul Marian Râlea despre lumea ideală a jocului şi copilăriei, duminică, de la ora 17.30, la „Bonton”, emisiune prezentată de Dana Gonţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri