Mesajele mai multor persoane celebre în urma atentatelor de la Bruxelles 

Data publicării:
adele getty

FOTO: Twitter

Foarte mișcată de tragicul bilanț al atentatelor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și de la metroul din capitala Belgiei, cântăreața belgiană Lara Fabian și-a început concertul de marți seara de la Marsilia explicând că dorește să facă ceva „un pic diferit, pentru a nu începe ca în celelalte seri”, informează huffingtonpost.fr.

„Am ales cuvintele marelui Jacques”, a continuat ea referindu-se la cantautorul Jacques Brel născut în 1929 tot în Belgia (decedat în 1978). Lara Fabian a reluat marți seară cântecul „Voir un ami pleurer” de Jacques Brel și nu și-a putut stăpâni lacrimile pe parcursul interpretării piesei.

Născută în 1970 la Etterbeek în Belgia, Lara Fabian a obținut cetățenia canadiană la vârsta de 26 de ani.
La rândul său, cântăreața britanică Adele a omagiat victimele atentatelor în concertul său susținut pe „O2 Arena” din Londra.

Interpreta a îndemnat publicul să cânte împreună cu ea una dintre piesele sale. „Aceasta este „Make You Feel My Love” și în această seară este pentru Bruxelles”, a spus ea fanilor săi, care au iluminat cu telefoanele mobile locul desfășurării spectacolului, relatează bbc.co.uk.

„Nu cred că am fost vreodată atât de emoționată în viața mea, la unul dintre spectacolele mele, a spus artista după ce a terminat de cântat piesa, care face parte din albumul ei de debut 19”.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați făcut asta... cred că ne-au auzit”, a adăugat ea, referindu-se la victimele atentatelor.

Și alte celebrități au adus omagii celor care au căzut victime atentatelor teroriste din capitala belgiană, prin mesaje postate pe rețelele de socializare. Printre acestea cântăreața și actrița americană Miley Cyrus, actrița americană Reese Witherspoon, cântăreața din Barbados Rihanna, modelul american Kendall Jenner, modelul britanic Naomi Campbell, cântăreața australiană Iggy Azalea și alții.

On this day, my heart goes out to all the people of Belgium. #PrayForBrussels ❤️?❤️?❤️?❤️

Posted by Reese Witherspoon on 22 Martie 2016
Posted by Miley Cyrus on 22 Martie 2016
my heart goes out to all those in Brussels. praying for you. praying for the world.
 

My heart and thoughts go out to the people of Brussels ??????#brussels #peace #paris

Posted by Naomi Campbell on 22 Martie 2016
 

Atentatele comise marți dimineață la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 34 de morți și 230 de răniți.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri