VIDEO. Metoda inedită prin care un pasager Ryanair a fentat noile reguli de bagaje

Data actualizării: Data publicării:
lee cimino

Când vine vorba de a face economii, tinerii pot fi foarte creativi. O demonstrează un pasager Ryanair de 30 de ani care a reușit să se îmbarce fără a plăti taxa pentru bagaj.

lee cimino
Englezul Lee Cimino a găsit o metodă de a nu plăti pentru bagaje la Ryanair Foto: Facebook

Compania aeriană Ryanair şi-a schimbat, din nou, politica de bagaje. Începând cu 1 noiembrie, pasagerii pot lua gratuit la bord doar un bagaj de mici dimensiuni, care încape sub scaunul din faţă. Pentru bagajele de mână de maximum 10 kilograme, pasagerii vor plăti o taxă de 6 lire. Iar pentru bagajele de cală, preţul va fi, ca şi până acum, de 25 de lire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nemulțumit de noile reguli, englezul Lee Cimino, care cumpărase bilete de la Manchester la Belfast cu doar două zile înainte de a intra în vigoare noua politică, a găsit o metodă de a nu plăti pentru bagaje. Astfel, tânărul a transformat un palton într-o valiză, așezând în haină tot ce ar fi încăput într-un bagaj de mână.

Deși a avut mari emoții la îmbarcare, bărbatul a reușit să treacă fără probleme, iar imaginile filmate de el au fost urcate pe rețelele de socializare, devenind virale.

Nu este prima dată când un pasager încearcă să scape fără a plăti taxa pentru bagaje. În luna ianuarie, un bărbat a fost oprit în aeroport pentru că avea prea multe straturi de haine pe el: 8 perechi de pantaloni și 10 cămăși, scrie The Independent.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri