Mickey Mouse a împlinit 85 de ani

Data publicării:
mickey 3

Debutul oficial și l-a făcut în filmul Steamboat Willie, în 1928. Cariera sa a inclus peste 130 de filme, printre care The Band Concert, Brave Little Tailor și Fantasia. Mickey a devenit primul personaj de desen animat cu propria stea pe Walk of Fame în Hollywood.

În general, Mickey a apărut alături de partenera sa Minnie și câinele Pluto, prietenii Donald Duck și Goofy, și dușmanul său, Pete. În 2009, Disney a început o rebrenduire a personajului, punând mai puțin accent pe latura sa plăcută, veselă și reintroducând o parte mai aventuroasă și mai pusă pe șotii a personalității eroului, totul începând cu jocul video Epic Mickey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ca mascotă oficială a Walt Disney, Mickey are un rol central în parcurile Disney de la deschiderea Disneyland, în 1955, și „s-a întâlnit” cu numeroși președinți americani, începând cu Harry Truman.

În octombrie, echipa „Ca-n filme” a propus în secțiunea „Istorie cinema” din ediția de duminică o călătorie fantastică în lumea celor mai tari personaje animate a lui Walt Disney.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri