VIDEO. Bancul preferat al lui Micutzu

Data actualizării: Data publicării:
micutzu in fata ta

Show-urile de stand-up comedy câştigă tot mai mult teren în România, iar publicul e din ce în ce mai numeros. Dar şi mai pretenţios. Dacă în urmă cu 15 ani era atras de umorul vulgar, acum până şi glumele legate de politică au ajuns să fie ocolite. O spune actorul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy. Întregul interviu de la emisiunea „În faţa ta” poate fi urmărit în  materialul de mai jos.

- Cât este poantă politică în munca ta?

Cosmin Nedelcu, actor stand-up comedy: Am observat că există jena asta când e vorba de politic. Când e vorba de politic, nu e bine să vorbești despre asta.

- Nu e bine pentru că publicul nu gustă sau pentru că e un anumit tip de autocenzură?

Cosmin Nedelcu, actor stand-up comedy: Nu neapărat că nu gustă, ci mai degrabă le este frică.

- E greu să îl faci pe român să râdă? E mai greu decât să îl faci să plângă?

Cosmin Nedelcu, actor stand-up comedy: Cred că de plâns se ocupa ei singuri în perioada asta și de ceva timp. Și de râs au nevoie, au mare nevoie.

Micutzu a dezvăluit și care este bancul său preferat. Este vorba de o glumă tradusă din limba engleză: 

Într-o seară, o molie intră în cabinetul unui pediatru, iar pediatrul îi zice: „Ce e măi molie, ce s-a întâmplat?”

Molia îi răspunde: „Am o perioadă foarte nasoală. Muncesc non-stop. Muncesc pentru un om care nu știu nici dacă știe ce fac eu pentru el. Ajung acasă după 16 ore de muncă și mă pun în pat lângă o femeie pe care nici n-o mai cunosc dar știu că am iubit-o la un moment dat. Pe fiica mea cea mică, pe Izabela, am pierdut-o în frigurile de anul trecut, iar pe băiatul meu, George, nu cred că-l mai iubesc, pentru că de fiecare dată când mă uit în ochii lui văd frica și lașitatea pe care le văd în ochii mei când mă uit în oglindă și, dacă n-aș fi atât de laș probabil aș lua arma aia încărcată de sub pernă și mi-aș trage un glonț în cap și să termin cu totul. Câteodată mă cred păianjen.”

Pediatrul îi zice: „Măi, dar tu ar trebui să te duci la un psiholog. De ce ai venit aici?”

- Pentru că era becul aprins! îi răspunde molia.

Citiți și:  Micutzu: M-am simțit jignit de comparația cu doamna Dăncilă. Eu respect limba română

Cum a reușit Micutzu să slăbească 50 de kilograme: M-am panicat și am început cu chestii mici

Urmăriți interviul integral în materialul video de mai sus. Emisiunea „În fața ta” se difuzează la Digi24 în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:30.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri