Minivacanţa de Sfânta Maria: Cât costă cazarea la munte şi pe litoral

Data publicării:
poiana brasov1

Dacă până acum vara capricioasă nu a prea adus turişti la munte, proprietarii de pensiuni speră ca zilele libere de Sfânta Maria să vină cu mai mulţi clienţi. Au pregătit oferte speciale pentru toate buzunarele în acest weekend prelungit.

Sursă foto: bookingromania.blogspot.ro

Turiştii care vor să se cazeze la un hotel de trei stele în Poiana Braşov trebuie să plătească 45 de euro de persoană. Micul dejun este inclus, iar turiştii au acces liber la saună, jacuzzi, şi îşi pot lăsa copiii la locurile de joacă din incinta hotelurilor.

Persoanele care poartă numele de Maria sau Marian primesc un voucher la spa.

Seara, turiştii au parte de petreceri româneşti cu program folcloric şi bucate tradiţionale.

Hotelurile de patru stele din Poiana Braşov oferă pachete de 3 zile la 99 de euro de persoană pentru cazare în camera dublă şi 154 de euro de persoană pentru cazare în apartament.

Pentru pensiunile din zona Bran Moeciu, preţurile sunt mai mici. La o pensiune de trei margarete minisejurul de trei zile costă între 20 şi 35 de euro de persoană, iar la patru margarete - între 30 şi 45 de euro de persoană.

Sute de mii de români se pregătesc să îşi facă bagajele cu destinaţia Marea Neagră

Se anunţă cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc, iar hotelierii spun că aproape toate locurile de cazare sunt ocupate. Cu puţin noroc, însă, s-ar putea să mai găsiţi o cameră liberă.

Cazare la un preţ deloc piperat găsiţi în Neptun. Aici o noapte de cazare cu mic dejun costă 90 lei de persoană în cameră dublă.

Dacă alegeţi Mamaia şi un hotel de trei stele, atunci preţul creşte simţitor. Pentru o noapte veţi plăti 460 de lei pe cameră. Aveţi micul dejun inclus, acces la piscină exterioară, dar şi la sala de fitness.

În Eforie Nord pentru o cameră dublă într-un hotel de 4 stele trebuie să plătiţi 650 de lei pe noapte. Tariful include cazare cu mic dejun pentru două persoane și un copil , acces gratuit la plaja hotelului, cu șezlong, umbrelă saltea și prosop. De asemenea, la sosirea în cameră veţi găsi un coș cu fructe proaspete și o sticlă de vin roșu, iar bonus veţi primi un tratament la spa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri