Mituri despre începuturile unei afaceri

Data publicării:
Calculator finante contabilitate bani-Mediafax Group-Gabriel Fluerariu-5

 

Dacă aveţi în vedere demararea unei afaceri, revedeţi următoarele mituri comune înainte de a vă decide să continuaţi, astfel încât să puteţi evita capcanele care vin împreună cu acestea.

„Când eu sunt propriul meu şef, lucrurile sunt mult mai simple”. Doar pentru că tu eşti şeful nu înseamnă că nu vei răspunde nimănui. Dimpotrivă! La început nu vei fi şeful nimănui, ci propriul tă angajat. Vei răspunde întotdeauna în faţa clienţilor, partenerilor de afaceri, potenţialilor investitori.

„Voi avea mai mult timp liber şi ore de lucru flexibile”. Dacă credeţi că veţi avea timp liber ori de câte ori doriţi, gândiţi-vă din nou. În primii ani, veţi petrece cel mai probabil şaizeci-optzeci de ore pe săptămână pentru ca afacerea să crească şi să fie cunoscută. Mai mult decât atât, numărul de ore petrecut în afacere nu garantează succesul 100%.

„Voi face o mulţime de bani”. De regulă, o afacere devine cu adevărat profitabilă după 3-5 ani. La fel de bine, se ştie că 80% din afaceri nu ajung la durata de viaţă de 3 ani.

Continuarea AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri