Nicoleta Luciu, la Jurnal pentru copii: „La noi acasă, în week-end, e mare distracție”

Data publicării:
nicoleta luciu cu logo-61366

Invitată în emisiunea „Jurnal pentru copii”, prezentată de Sara și Radu, duminică, de la 09.30, vedeta a povestit cum arată o seară perfectă de week-end în familia ei.

În momentul în care vine tatăl lor este perioada de distracţie. Vine vinerea seara şi pleacă duminica. Zic atunci... mamă, e distracţie! Avem trei zile la dispoziţie când putem să ne distrăm. Pentru că el, când vine, face toate tâmpeniile pe care le poate face un copil: tăvăleală, sărit în pat, bătut cu perne, tamponat, alergat cu maşini prin casă. La noi este ca pe stadion”, spune Nicoleta.

Vedeta a mărturisit ce și-ar dori să știe cei patru copii ai ei despre mama lor, când vor crește. „Că i-am dorit foarte mult. Că mi-am dorit foarte tare familia. Că mi-am dorit foarte mult ca în momentul în care ei cresc să fie mândri de mama lor. Vreau ca aceşti patru copii ai mei să încerce câte puţin din toate. Să nu fie niciun domeniu din care să nu ştie absolut nimic....Să facă un instrument, canto, limbi străine. Şi încerc, pe cât posibil, să le fac viaţa uşoară”, spune Nicoleta Luciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri