Noi recorduri mondiale. Coşul de baschet de la 33 de metri sau cel mai mare număr de oameni îmbrăcați în pinguin

Data publicării:
pinguini londra

În Londra, un grup de zece majorete profesioniste au intrat în Cartea Recordurilor, după ce au rotit în jurul taliei mai multe cercuri, de 264 de ori fără întrerupere.

Tot în capitala britanică, peste 300 de oameni costumaţi în pinguini vor dona unui spital de copii banii primiţi în urma intrării în Cartea Recordurilor, la categoria cel mai numeros grup de oameni îmbrăcaţi în pinguini.

Peste Atlantic, un jucător de baschet profesionist a bătut recordul pentru un coş înscris de la cea mai mare distanţă: peste 33 de metri. Foarte spectaculos, dar şi dificil este recordul de sărituri peste cap - 46 la număr, stabilit de americanul Tim Wade.

„Primele 30 de rotaţii au fost la aceeaşi viteză, am avut un ritm constant. Greul a început la a 35-a rotaţie şi mai departe. Deja nu mai vedeam prea multe, dar este starea aceea în care doar simţi ce ţi se întâmplă”, a spus Tim Wade, atlet.

Alte recorduri consemnate au fost cel al unui german care a prins în mână 16 săgeţi de darts într-un singur minut sau al unui conaţional al acestuia care a păşit pe un şir de 60 de sticle fără să le spargă.

Tot în Cartea Recordurilor au intrat cea mai mare colecţie de cutii de pizza, aproape 600, deţinută de un american sau cel mai mare cuţit din lume, al unei firme suedeze. Acesta are doi metri şi jumătate lungime, o lăţime de 20 de centimetri, iar grosimea este 8 centimetri. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri