Sari la conținut

Noul an scade preţurile la Băile Felix. Un sejur este cu 25% mai ieftin faţă de perioada sărbătorilor

După vârful de sezon din perioada sărbătorilor, administratorii hotelurilor și centrelor spa din Băile Felix au noi oferte cu care speră să atragă cât mai mulţi turişti în staţiune.

Avem oferte de 4+1 gratis cu intrare duminică, ieșire vinerea. Tot în perioada următoare am lansat pachetele de Valentines Day și 8 martie ce cuprind două nopți de cazare cu demipensiune, cină festivă și spumă party în cadrul aqua parcului. Reducerea e undeva între 20-25%,” spune Dumitru Fechete - directorul unui hotel din Băile Felix.

Cinci nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele costă acum 1.200 de lei, cu 300 de lei mai puţin faţă de perioada sărbatorilor. În plus, turiștii au acces gratuit în aqua park.

„Este mai liniște, este mai relaxant atâta tot,” spune o turistă.

„Am ales acestă perioadă deorece noi suntem pe stil vechi și am petrecut Crăciunul pe vechi aici la Băile Felix. Este mai ieftin,” adaugă o altă turistă.

Centrele de tratament şi cele de relaxare din Băile Felix sunt pregătite la orice oră să primească turişti.

Pacienții pot beneficia de hidroterapie termoterapie și electroterapie. Avem proceduri de relaxare cu băi aromate, saune umede, uscate, fântână de gheață, masaje de relaxare cu miere și scorțișoară,” spune Florentina Chișvasi, reprezentantul unei baze de tratament.

Reducerile din extrasezon se simt și în ofertele pensiunilor din stațiune, care au redus preţurile cu până la 20 la sută. Pentru o noapte, turiştii plătesc acum între 60 de lei și 150 de lei, în funcție de serviciile și condițiile pe care le oferă pensiunea.

Pe aceeași temă