O NOUĂ GRILĂ LA Digi24. Mai multă interactivitate şi o emisiune de analiză politică

Data publicării:
cristi citre

Anca Dumitrescu și Marius Pancu rămân amfitrionii Digimatinalului, de la 7.00 la 10.00.

De la ora 10.00, la pupitrul România24 vine Sanda Nicola, care va prezenta Jurnalele de știri de la 10.00, 11.00 si 12.00. Vineri, Ioana Țigănilă va fi prezentatoarea jurnalului România24 în locul Sandei Nicola.

De la ora 12.00 până la ora 14.00, de luni până vineri, Timea Bereczki le va aduce telespectatorilor toate informațiile zilei la Digi24.

De la ora 14.00, din 3 iunie, Adriana Nedelea debutează la Digi24 cu o emisiune realizată într-un format grafic de excepție. În studioul Digi24, în fiecare zi, de luni până vineri, până la ora 16.00, Adriana Nedelea, alături de corespondenții din întreaga țară, îi va ține la curent pe telespectatori cu actualitatea din România.

“Eu cred ca niciun jurnalist nu își poate face meseria fără a se gândi la telespectatori. La Digi24 acordăm importanță legăturii directe cu telespectatorul. Voi intra în direct cu telespectatorii pentru ca opinia lor contează la Digi24. Vom comenta subiectele zilei, vrem să auzim “vocea” telespectatorilor noștri. Vrem să știm care este reacția celor care ne urmăresc la acțiunile politicienilor noștri, la declarațiile zilei, teme de interes social și nu numai. Vom avea analiza telespectatorului Digi24 și vom fi în direct cu reporterii pentru a avea imaginea zilei”, spune Adriana Nedelea.

De la ora 16.00 la 18.00 Alice Iacobescu prezintă România24.

„Cultura politică” va diseca evenimentele

De la 18.00, de luni până vineri, Cristi Citre prezintă emisiunea de analiză politică „Cultura politică”, emisiune ce va dura 30 de minute: „Emisiunea Cultura Politică va fi ceva nou, ceva proaspăt pe piaţa media din România. Sunt două coordonate principale pe care le vom urma: să traducem într-un limbaj simplu, nu simplist, ceea ce se întâmplă pe scena politică şi, foarte important, să răspundem la întrebarea: cum ne afectează decizia politică. Va fi o emisiune de jumătate de oră care va îmbina reportajul politic şi discuţia cu persoane avizate, actori ai subiectului pe care îl discutăm”.

Nu ne vom mărgini doar la a prezenta un eveniment politic, ci o să mergem mai departe, o să-l disecăm şi o să-l analizăm la sânge pentru ca la finalul fiecărei emisiuni să putem trage o conluzie clară şi să vedem în ce măsură şi în ce mod viaţa noastră este afectată de respectivul eveniment, mai spune Cristi Citre. 

Jurnalele de stiri din week-end vor fi prezentate de Andrei Tomescu, Ioana Ţigănilă, Radu Nechit, Oana Zamfir şi Simona Ţăranu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri