O parte a încasărilor din „Fast and Furious 6” va fi donată

Data publicării:
paul walker crop

 

Paul Walker, unul dintre protagoniştii francizei cinematografice, a murit sâmbătă, într-un accident de automobil. Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, în memoria actorului, studiourile Universal au decis să doneze o parte din încasările generate de comercializarea DVD-urilor cu filmul "Fast and Furious 6" - care va fi lansat în Statele Unite pe 10 decembrie - organizaţiei de caritate Reach Out WorldWide, înfiinţată de Paul Walker, relatează Mediafax.

Reach Out Worldwide este o reţea de profesionişti cu competenţe variate, care intervin în zonele afectate de catastrofe naturale. Paul Walker a înfiinţat această fundaţie de caritate în 2010, după ce uraganul Tomas a devastat Haiti.

„Odată cu moartea lui Paul, lumea a pierdut un om care şi-a petrecut o bună parte din viaţă ajutându-i pe alţii", au declarat reprezentanţii studiourile Universal Pictures. „Vrem să onorăm amintirea lui, ajutând Reach Out WorldWide, ONG-ul pe care el l-a înfiinţat pentru a reda speranţa acelora care au pierdut totul din cauza catastrelor naturale".

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet". Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven", „Throb" şi „Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues" (1999), „The Skulls" (2000), „Timeline" (2003), „Flags of Our Fathers" (2006).

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions" şi "Fast and Furious 7".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri