O șampanie la ștrand, scumpă cât un weekend la mare

Data publicării:
sampanie la piscina

Cine nu a ajuns pe litoral s-a răcorit cum a putut în ştrandurile şi piscinele private din Bucureşti. Intrarea la ştrand este de 50 de lei într-o zi de weekend, berea şi sucul costă 5 lei, iar un mic 2,5 lei.

Pentru cei care merg pe litoral numai drumul şi taxa de pod costă în jur de 250 de lei.

„Şezlong, piscină cu valuri, tobogane..am adus marea la Bucureşti, cum se spune!”, spune Daniel Călin, administratorul unui ștrand din Capitală.

„Totul este aproape, dacă vreau să mă duc acasă, mă duc acasă să mă culc, să scap de toată aglomeraţia şi căldura”, arată o bucureșteancă avantajele de a te bronza acasă, la ștrand.

„Mai ales că stăm în Crângaşi, la 5 minute de mers pe jos până la ştrand”, întărește o alta.

Chiar dacă lipseşte nisipul, cei care preferă valurile din Capitală se pot bucura că apa nu are alge.

Pentru a scăpa de căldura oraşului şi a face economie, unii preferă să se scalde în lacurile de cartier. Ignoră mărăcinii de pe margine şi prind bronzul de după-masă chiar sub balcon.

„Lacul ar putea fi amenajat ca lumea. Hidrobiciclete, vaporaşe, cum a fost pe timpul lui Ceauşescu”, spune un bucureștean.

Pentru cei care aleg piscinele exclusiviste, băutura ţinută la rece şi muzica fac toţi banii. „În jur de 150 de lei este suficient să îţi petreci o zi la piscină. Duminica avem petreceri cu tematică africană, hawaiană, tunuri cu spumă”, spune Mădălina Grosu, reprezentanta unei societăți care oferă acces la piscină.

Intrarea aici costă 60 de lei in weekend, iar în aceşti bani intră un prosop şi un sezlong. Berea costă 9 lei, o sticlă de vin 160 de lei, iar cea mai scumpă şampanie 600 de lei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri