Oferte de vacanță la munte și la mare. Prețurile variază între 150 și 1.800 de lei 

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-14-18h28m53s120

S-a dat startul programului Vacanţa la ţară, destinat celor care pentru o săptămână de odihnă în natură vor să plătească un preţ mic. Dacă pentru Paşte proprietarii de pensiuni îşi vor păstra tarifele iniţiale, pe cei care vor alege însă marea îi aşteaptă oferte de lux şi preţuri destul de piperate.

Programul „Vacanţa la ţară" a început, în premieră, cu două săptămâni înainte de sărbătorile pascale. Proprietarii de pensiuni s-au pregătit deja să-i întâmpine pe turişti. Un sejur durează 6 zile, iar preţurile sunt acceptabile.

„140 de lei cazarea şi micul dejun pentru o persoană, pe jumate faţă de preţul normal. Avem produse tradiţionale specifice zonei, verdeaţă, loc de joacă, libertate, se simt ca la bunici, ca la ţară”, a spus Gelu Mogan, proprietar pensiune.

Preţurile diferă în funcţie de numărul de margarete. De exemplu, la o pensiune de două margarete o persoană achită 150 de lei, în timp ce la 3 sau 4 margarete preţul creşte la 195 de lei. Turiştii care preferă pensiunile de lux vor trebui să scoată din buzunar 250 de lei pentru un sejur.

În acest program s-au înscris sute de pensiuni din 17 judeţe.

Proprietarii de pensiuni din zona Bran-Moeciu au început deja rezervările şi pentru Paşti. La o pensiune de 3 margarete, pachetul pentru trei zile include şi mesele tradiţionale. Costă 550 de lei de persoană.

Pachetele hotelierilor de pe litoral

Piscină terapeutică cu apă din lacul Techirghiol, tratamente cu nămol, programe de electroterapie şi hidroterapie - aşa arată anul acesta pachetele hotelierilor de pe litoral pentru minivacanţa de 1 mai.

„Avem tratamente de estetică corporală și estetică facială, destinate fiecărui tip de ten sau fiecărui tip de problemă, peelingul corporal, dacă vrem să ne pregătim pielea pentru expunerea la soare”, a explicat Iuliana Belc, director medical.

La un hotel de 5 stele, un pachet de trei nopţi costă 1800 de lei de persoană, în timp ce la un hotel de 3 stele acelaşi pachet costă 980 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri