Oferte pentru Crăciun în Laponia, India sau Dubai

Data publicării:
dubai mediafax

De exemplu, românii care doresc să-şi petreacă Crăciunul acasă la Moș Crăciun, cu Safari, la o fermă de reni, cu Husky, pe snowmobil şi pescuit la copcă vor plăti pentru sejur în Laponia de la 1.400 de până la 1.700 de euro.

Cei care vor să se relaxeze de Crăciun la multe grade Celsius India este varianta recomandată de agenţiile de turism. Preţul unui circuit exclusivist de 12 zile în India costă aproape 1.700 de euro de persoană, iar tariful include şi cazarea şi tarnsportul.

Cei care îşi doresc un Crăciun departe de casă pot alege ca destinaţie exotică şi Africa de Sud, unde preţul pentru 7 nopţi de cazare, avion şi taxe de aeroport incluse este de 770 de euro de persoană.

Şi Dubaiul poate fi o opţiune pentru petrecerea Crăciunului în acest an. Preţul unui sejur de 7 nopţi la un hotel de 5 stele porneşte de la aproape 500 de euro.

Târgul de Crăciun de la Viena se află de asemenea între ofertele agenţiilor de turism din acest an. 4 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele şi transport cu avionul costa 260 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri