Sari la conținut

Oferte pentru sărbătorile de iarnă: Bucovina, Suceviţa sau Buşteni

Nu doar românii aleg un sejur în Bucovina, ci şi străinii. Îi încântă ospitalitatea, mâncarea tradiţională, plimbările cu sania trasă de cai, dar şi focurile de tabără şi colindele.

„Le oferim cină, cina din seară de Ajunul Crăciunului cu cele 12 feluri de bucate de post, cu slujba de la biserica de lemn din capătul satului şi drumul spre biserica cu săniile trase de cai, masă festivă de Crăciun, masă de Revelion, sacrificiul porcului”, a prezentat oferta Aurelia Badale, președintele Asociației de Turism Vama.

După mesele îmbelşugate pe care turiștii le vor servi in pensiunile din Bucovina sunt asteptaţi la ski, iar dacă nu va ninge, pârtia de la Gura Humorului are tunurile de zăpadă pregătite.

Pensiunile şi hotelurile din zonă sunt deja ocupate în proporție de 60%. Iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Un sejur de trei - patru zile în perioada Crăciunului sau a Revelionului porneşte de la 200-300 de lei și poate ajunge la 2.000 de lei.

O altă destinaţie pentru sărbătorile de iarnă este zona Sucevița.

La cazare putem pleca de la 50-60 de lei camera şi se poate trece şi de 200 de lei la hotelurile mari”, a spus Corina Pănculescu, președintele Asociației de Turism Sucevița.

Şi pensiunile din Buşteni sunt căutate de turişti.

„Tariful pentru Revelion este de 790 de lei de persoană, iar pentru Crăciun, 590 de lei de persoană. Cazarea, cum am spus, cu toate mesele, totul este inclus”, a afirmat Andrea Dănăilă, reprezentantul unei pensiuni din Buşteni.

Proprietarii de hoteluri și pensiuni au inclus în ofertele lor și activități precum relaxarea la centre SPA sau la bazine de înot, dar şi jocuri de biliard sau bowling.

Pe aceeași temă