Oferte pentru Sfântul Valentin. Vacanţele preferate de îndrăgostiţi

Data publicării:
venice-alley

Franţa este considerată ţara senzualităţii şi a romantismului. Iar despre Paris toată lumea vorbeşte ca despre oraşul îndrăgostiţilor. Aici sejururile pornesc de la 290 de euro de persoană.

O altă destinaţie cu un farmec aparte pentru cei care se iubesc este Veneţia. O plimbare cu gondola pe canalele oraşului sau o declaraţie de dragoste rostită pe unul dintre podurile celebre vor deveni momente de neuitat. O călătorie aici, în această perioadă, este chiar mai interesantă pentru că în oraş are loc celebrul Carnaval. Pachetul de patru zile costă 350 de euro.

Barcelona este o un alt oraş de vis. Arhitectura care poartă semnătura lui Gaudi cucereşte orice vizitator. Patru zile costă în jur de 300 - 350 de euro la 3 stele, 450 la 4 stele şi peste 500 de euro la 5 stele.

Cipru este destinaţia perfectă pentru cei care preferă vacanţele mai calde. Aici, în februarie, temperaturile se apropie de 20 de grade Celsius. Un pachet turistic porneşte de la 350 de euro de persoană.

Ceva mai departe, Dubaiul, unul dintre cele mai populare oraşe din Emiratele Arabe Unite, este un alt loc interesant pentru o scurtă vacanţă.

Aici, îndrăgostiţii se pot plimba, pot face plajă, se pot bucura de mall-urile din Dubai care în această perioadă au promoţii importante. Pentru un hotel de trei stele tarifele pornesc de la 724 de euro de persoană.

Israelul are şi el multe de oferit, în special celor care preferă vacanţele dinamice.

Numit oraşul care nu doarme, Tel Aviv oferă distracții, cluburi de noapte, shopping, vizite, cultură. Ierusalimul este la o oră de mers cu mașina. Patru zile în Israel costă aproape 450 de euro de persoană.

Iar pentru cei care vor doar să se relaxeze şi să fie răsfăţaţi, destinaţiile exotice sunt alegerile perfecte. E drept că aici preţurile trec de 800 de euro pentru o săptămână. În Maldive, de exemplu, turiştii se pot caza în bungalouri pe apă, pot lua cine pe pontoane plutitoare la lumina lumânărilor sau se pot bucura de valuri şi de plaje cu nisip fin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri