Sari la conținut

Ospătarii au sărbătorit Revelionul cu întârziere

Petrecerea a fost organizată la un club din centrul orașului și s-a încheiat abia spre dimineață.

Adrian este barman de aproape un deceniu, iar de cinci ani și-a petrecut noaptea de Revelion în spatele barului. Recunoaște că a lucrat la foc continuu, dar nu se plânge.

Paradoxul e că și în seara Revelionului barmanilor lucrez din nou. De obicei în domeniul acesta nu există sărbători”, a declarat Adrian Budaru.

Alți zeci de colegi de-ai săi au avut grijă să îi mulțumească pe clienți în noaptea dintre ani. Acum a venit și rândul lor să se distreze.

Promitem party până dimineață. De foarte mulți ani lucrez în noaptea de Revelion. Sunt DJ”, a declarat tânărul.

Profităm de seara asta și ne simțim bine. Mi se pare o idee super tare că suntem toți din oraș, ne înțelegem super bine și ne distrăm”, a adăugat un alt tânăr.

E foarte fain aici că toți suntem în familie și ne distrăm”, a subliniat o chelneriță.

Și pentru că ei știu cel mai bine să jongleze cu băuturile alcoolice, au ales ca noul an să înceapă de data aceasta cu un pahar de șampanie de copii.

Am organizat pentru toți DJ, toți barmanii, toate ospătarele din oraș care în noaptea de Revelion au trebuit să lucreze, să fie în spatele barului sau să servească lumea. Baruri, cafenele, cluburi... toți sunt prezenți aici”, a declarat Paul Mocanu, reprezentantul clubului în care a avut loc petrecerea.

La Revelionul ospătarilor au participat aproape 80 de persoane.

Pe aceeași temă

Germani uciși de petarde

Revelion violent în Europa de Vest. Din Anglia până în Franţa s-a lăsat cu crime, maşini incendiate şi poliţişti...