(P) Nu trebuie să crezi în zodiac, ca să dea norocul peste tine. A început "Luna Dar" din calendar!

Data actualizării: Data publicării:
CP_Aprilie_Advertorial_ Digi24

Știm bine ce își dorește orice parior: să simtă în fiecare zi emoția jocului și bucuria câștigului. Dacă e rost și de extra-câștig din partea Casei - cu atât mai bine! Așa că ne-am "conformat" și am pregătit sute, mii...zeci de mii de premii pentru toți românii care joacă online și în aplicație.

La Casa Pariurilor a început Luna Dar din calendar, care ține până pe 2 mai. E simplu! În fiecare zi de acum încolo intri în cont și descoperi ce surpriză ți-am pregătit. Nu sunt condiții de depunere sau de rulaj, dar prezența este obligatorie! Pariuri fără risc, rotiri gratuite (sau "free-spins" cum le mai spun românii), multiplicatoare de cote, golden chips, extra fonduri la depuneri, turnee cu premii de zeci de mii de lei...nu trece o zi fără să te bucuri. Premiile sunt pentru pariuri prematch, live, loto, numere și, desigur, pentru jocuri de cazinou. Așa că, oricare ar fi jocul tău preferat, în Casa intri și ești premiat.

În fiecare zi cât ține luna aprilie, ai toate cadourile garantate în calendarul de joc, deci 100% câștigi. Înscrie-te în Luna Promoțiilor apăsând butonul "Mă înscriu" și intră în Zodia Câștigurilor! Că ești superstițios sau nu, într-un singur lucru trebuie să crezi: la Casa Pariurilor câștigi mai mult în fiecare zi, doar pentru că ai intrat în galeria Băieților de Casă.

Cine-i născut în aprilie sau nu, hai sus pe casapariurilor.ro și în aplicație, ca să aduni zilnic premii în Luna Promoțiilor! Automat și garantat, conform unui calendar mare cât Casa. N-ai cont online încă? Ești și mai câștigat: ai 1.500 de lei pachet de bun venit în cazinou sau 600 de lei să-i joci pe sport, că tot începe etapa din weekend. Iar în rest, premii cât cuprinde! #CasaFieBine

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri