Parcul de distracţii Messi Experience va fi deschis în 2019

Data publicării:
lionel messi pe teren
Foto: Gulliver/Getty Images

Parcul de distracţii Messi Experience va fi construit în China şi va fi deschis la începutul anului 2019, potrivit Variety citat de News.ro.

lionel leo messi
Foto: Gulliver/Getty Images

Proiectul Messi Experience Park (MEP) este dezvoltat, de mai bine de doi ani, de Phoenix Group (China) şi de Mediapro Group (Spania), cu sprijinul Sancel Group şi al firmei catalane de arhitectură şi design Daw Office.

Parcul va avea ca temă principală, aşa cum este de aşteptat, fotbalul şi va fi construit în Beijing.

Peste 20 de atracţii vor fi montate într-un spaţiu acoperit de 45.700 de metri pătraţi. Pe lângă acestea, 12.000 de metri pătraţi vor fi dedicaţi terenurilor de joc, iar 25.000 de metri pătraţi, spaţiului public.

Managementul fotbalistului Lionel Messi se va ocupa de exploatarea drepturilor de imagine ale atacantului echipei FC Barcelona, dar şi ale altor atleţi profesionişti.

Phoenix Group deţine şase canale TV care sunt distribuite în peste 180 de ţări din regiune şi este principala sursă de presă chineză pentru cei care trăiesc în afara ţării.

Mediapro este unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa - a produs filme ale lui Woody Allen (“Midnight in Paris”) şi Roman Polanski (“Carnage”) şi a ajutat la înfiinţarea Fútbol Club Barcelona Museum, Real Madrid Museum şi Ferrari Land Gallery.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri