Sari la conținut
News Alert

Parlamentul, parcare pentru noul Ferrari. Maşina are 670 de cai putere şi costă 200.000 de euro

Holurile lungi din interiorul Casei Poporului pot fi confundate uşor, în aceste zile, cu un circuit de curse. Până să ajungă la linia de start, cel mai nou model de Ferrari a avut ceva probleme cu intrările prea înguste.

Înclinat şi pe două roţi. Aşa a încăput ultimul model Ferrari pe porţile din Palatul Parlamentului. Motivul a fost acela ca politicienii români să-l vadă mult mai uşor. Rămâne de văzut câţi dintre aceştia îşi pot permite această maşină

Ion Bazac, preşedinte Forza Rossa: „Vindem vise şi nu maşini”

Cinci români şi-au cumpărat deja acest vis, după ce au plătit aproape 200.000 de euro. Atât costă bolidul cu 670 de cai putere sub capotă.

Camelia Bazac, director general Forza Rossa: „Am primit deja comenzi şi pentru alocările de anul viitor pentru modelul 488”

Opt români vor primi în 2016 acest Ferrari, care atinge 200 de kilometri la oră în doar opt secunde.

Roberto Musneci, consultant: „E o piaţă în dezvoltare. Cred că puterea de cumpărare la nivel ridicat va creşte în continuare”.

Pe străzile din România circulă în acest moment peste 180 de maşini Ferrari. Cum producţia este limitată la câteva mii de exemplare din fiecare model, iar valoarea maşinilor poate creşte în timp, mulţi văd cumpărarea unui Ferrari drept o investiţie.