Partea luxoasă a litoralului. O noapte de cazare într-un apartament exclusivist costă 1.000 de euro

Data publicării:
luxlito

Când vine vorba de lux, românii, dar și străinii, scot din buzunar mii de euro zilnic, totul pentru un sejur „high-class" la malul mării. Iar hotelurile de 5 stele din Mamaia rivalizează cu cele din destinaţiile exotice.

Un hotel de 5 stele vine și cu prețuri de 5 stele. O noapte petrecută într-un apartament de lux costă și 4.500 de lei.

„Sunt turişti români care preferă să se relaxeze şi în Româania şi să nu plece în alte ţări pentru că găsesc şi aici ceea ce găsesc şi pe alte meleaguri”, spune Răzvan Dobre, directorul de marketing al hotelului în care se află apartamentul.

Adică, multe facilități. Pe lângă robineții placați cu aur din toalete, perdelele țesute în Italia sau priveliștea superbă, clienții hotelului au acces nelimitat la centrul spa, sala de fitness, sau sala de conferințe.

Clienții hotelului au opțiunea de a face o plimbare cu mașină de epocă de-a lungul litoralului, pentru 500 de euro, dar și o plimbare în larg cu velierul Adornate, câteva ore de escapadă pe mare costă 60 de euro.

Iar când vii la mare, cauți și o plajă frumoasă. În Mamaia, turiștii se pot relaxa pe singura plaja de tip Blue Flag din România. Ea îndeplineşte toate standardele calităţii, iar luxul e la el acasa.

Iar atunci când vedetele și oamenii cu bani se satură de mașini scumpe și veliere spectaculoase, hotelul le pune la dispoziție ocazia de face o tură cu biciclete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri