PAȘAPORT DIPLOMATIC. Despre terorism, cu ambasadorul Pakistanului la București

Data publicării:
ambasador 20pakistan 20pasaport 20diplomatic-49503

Sâmbătă, ora 18.30, „Pașaportul diplomatic” deschide o nouă poartă, aceea a culturii și civilizației pakistaneze. În interviul realizat de Balazs Barabas cu ambasadorul acestui stat la Bucureşti, Rab Nawaz Khan,au fost abordate temele majore ale relaţiilor dintre cele două state, colaborarea începută încă din anul 1964, aspectele economice şi schimbările apărute începând cu iulie 2010, odată cu venirea sa la Bucureşti.

Una dintre problemele importante care revine în discuţie ori de câte ori vine vorba despre Pakistan este terorismul. Ambasadorul Pakistanului spune că, înainte de 11 septembrie 2001, ţara sa nu avea această problemă, nu existau atentate sinucigaşe cu bombă, iar această chestiune nu era atât de prezentă în discuţiile internaţionale.

În ceea ce priveste atât de mediatizata problemă a prezenţei pe teritoriul pakistanez a celui mai vânat terorist din istorie, Osama bin Laden, ambasadorul Pakistanului a ţinut să lămurească şi această chestiune.

Despre România, Excelenţa Sa spune că pe o ţară fascinantă si, mai ales, una foarte sigură, una dintre cele mai sigure din Europa. Ce îl sperie totuşi cel mai tare la noi este problema câinilor.

Urmăriți interviul intergral, dar şi multe alte informaţii si imagini despre tradiţiile, cultura şi frumuseţile acestei ţări, sâmbătă, ora 18.30, la Paşaport diplomatic, pe Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri