PASTILA DE CULTURĂ. Unde mergem în timpul liber

Data actualizării: Data publicării:
Pastila cultura 11517

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deep Purple revine la Bucureşti

Anul 2017 îi readuce la Bucureşti pe cei de la Deep Purple. Legendara trupă rock revine în concert în România, în cadrul „Turneului The Long Goodbye“, care promovează noul album, „Infinite“. Concertul va avea loc pe 13 mai, de la ora 17:00, la Romexpo.

Festivalul Cycle Chic, o iniţiativă SkirtBike, se desfăşoară duminică, la Bucureşti

Tot în acest weekend, se dă startul celei de-a doua ediţii a festivalului Cycle Chic! Timp de o zi, iubitoarele de biciclete vor avea parte de cele mai interesante activități în aer liber, la care sunt invitate să participe alături de prieteni și familiile lor. În cadrul festivalului va avea loc și cea de-a 8-a Paradă SkirtBike, care este deja o tradiție anuală printre biciclistele din București și din alte 15 orașe din țară.

Sibiu Jazz Festival are loc în perioada 18-21 mai, în Piaţa Mică din Sibiu

Sibiu Jazz Festival este considerat unic în România. Este cel mai vechi festival de acest gen din țară și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat, încă din anii ’80, "Capitala Jazzului". Printre artiştii care participă la festival anul acesta se numără Jazzappella, Irina Popa, Jeff Herr Corporation, Natalia M. King Quintet, Black String şi alţii.

Al şaselea film din franciza Alien a ajuns în România

„Alien: Covenant“, în regia lui Ridley Scott, este o rearanjare a filmului original din 1979. Acum, creatorul francizei atât de cunoscute se reîntoarce în universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai întunecate părţi.
Katherine Waterston o joacă pe Daniels, membră a echipajului unei nave care transportă 2.000 de coloniști către o planetă îndepărtată. O transmisiune radio misterioasă îi atrage către o planetă aparent mult mai propice vieții. Începe povestea unei lume necunoscute, a unui prădător de elită și, desigur, a unei eroine cu mult sânge rece.

Masha şi Ursul, în premieră în România

Cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prinde viaţă pe scena Sălii Palatului, pe 13 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri