Peste 100.000 de turiști sunt cazați pe litoral. Liberty Parade a ajuns la a paisprezecea ediție

Data publicării:
liberty

Cea mai aglomerată staţiune este Mamaia. Aici, hotelierii au anunţat că locurile de cazare sunt ocupate în proporție de 90 la sută. Urmeaza stațiunea Costinești, cu un grad de ocupare ce depășește 80 la sută.

Peste 10.000 de oameni au dansat azi noapte pe piesele muzicale mixate de cei mai buni DJ din România. 

Este deja o tradiţie ca festivalul să înceapă cu o paradă a camioanelor Liberty Parade. Patru astfel de mașini, modificate special pentru transportul persoanelor, au mers cu cel mult 20 de kilometri la oră între staţiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn. Au fost urmate de maşini sau camionete şi ele pline ochi cu oameni. Cei care nu au avut loc în autoturisme au mers 10 kilometri pe jos sau urcaţi pe maşini.

Drumul caravanei a durat trei ore şi tot traseul a fost un uriaș ring de dans. Mulţi dintre participanţi au venit costumaţi.

16 DJ români au creat o atmosferă incendiară pe tot traseul, iar puţin după ora 19:00, camioanele au ajuns la Black Sea Arena pe plaja dintre Venus și Saturn.

„Este al paisprezecelea an în care facem Liberty Parade și pentru prima dată am avut patru camioane în caravană, nu trei, pentru că am considerat că patru DJ în plus nu strică, motiv pentru care am adus 16, asta în caravană, pe lângă DJ de la scenă”, a spus Bogdan Ciudoiu, organizator.

Unii dintre cei mai cunoscuţi DJ de la noi din ţară au urcat pe scenă, rând pe rând. Iar după lăsarea întunericului, pe plajă a avut loc şi un impresionant joc de lumini.

De obicei te pregătești cu câteva luni înainte de un eveniment mare, dar, pentru că apar tot timpul piese mai bune, prefer să-mi pregătesc muzica mai în preajma evenimentului, pentru că sunt mult mai inspirat”, a spus DJ Optick.

Miile de tineri au petrecut pe muzică house până în zori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri