Pink Martini, regal muzical la Sala Palatului

Data actualizării: Data publicării:
pink

Pink Martini a concertat aseară la Sala Palatului. Spectacolul a îmbinat influenţe deosebite, de la cuban-jazz până la marşuri braziliene. Evenimentul, care se va repeta în această seară, este susţinut de Digi24 şi DigiFM.

4.000 de spectatori s-au delectat cu un regal muzical marca Pink Martini. Indiferent de vârstă, toţi s-au declarat vrăjiţi de vocea artistei şi de măiestria instrumentiştilor.

„Sunt peste 10 ani în urmă când m-a atras China Forbes prin talentul ei deosebit, prin muzicalitatea pe care o exprima pentru fiecare bucată pe care o interpreta,” spune un spectator.

Mi se pare că e aşa o muzică care îţi place la suflet, îţi intră la suflet imediat ce o auzi,” adaugă altul.

Este a şaptea oară când Pink Martini a cântat publicului din România. De fiecare dată cu sala plină.

Au reuşit să combine piese din repertoriul a nenumărate culturi. Cântă în limba franceză, portugheză, engleză, italiană, descoperă practic bijuterii muzicale şi le reinterpetează în stil propriu, care iată, fascinează mii de oameni,” precizează Andreea Andreescu, organizator.

Pink Martini a cântat pentru prima dată în româneşte acum 2 ani.

Fanii mai au o şansă să vadă Pink Martini în concert, în această seară, începând cu ora 20.00. Organizatorii spun însă că mai sunt doar câteva bilete pentru spectacol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri