Ponturi de vacanţă. Cea mai uşoară şi mai practică modalitate în care poţi să faci un bagaj

Data actualizării: Data publicării:
bagaj vacanta getty images 17.07

În primul rând, trebuie să vă organizaţi din timp! Faceţi o listă cu lucrurile esenţiale de care aveţi nevoie în funcţie de câte zile veţi sta în vacanţă. Acesta nu este însă singurul sfat.

Alegeţi întotdeauna piesele versatile pentru bagaj, indiferent dacă staţi mult sau puţin în vacanţă. Accesoriile vor face diferenţa dacă vreţi să tranformaţi ţinuta într-una de seară, aşa că nu uitaţi să luaţi câteva bijuterii cu voi. După ce aţi ales din şifonier lucrurile de care veţi avea nevoie, apare adevărată provocare: împachetarea lor.

Pe primul nivel al bagajului, întotdeauna împăturim lucrurile care se şifonează mai puţin”, a explicat Adina Necula, consilier de imagine şi stil. Aşezaţi mai întâi prosopul de baie. Abia apoi puneţi restul hainelor.

Ideea este să aşezi în bagaj fiecare piesă într-un mod cât mai compact. Avem grijă să nu le şifonăm, însă să încapă cât mai multe”, a mai spus Adina. Dacă nu aveţi destul spaţiu, cea mai bună soluţie este să rulaţi hainele, nu să le împăturiţi. Veţi avea mai mult loc în valiză şi, în plus, evitaţi formarea cutelor. În acest fel, nu va mai trebui să le călcaţi când ajungeţi la destinaţie. La final, aşezaţi accesoriile şi nu în ultimul rând, încălţămintea. O pereche de sandale şi o pereche de pantofi casual sunt suficiente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri