Sari la conținut

Premieră media: Digi FM beneficiază de un widget media și poate fi ascultat în online doar cu un click

Inovăm încă de la început. Ascultătorii noştri pot auzi radioul lor preferat în orice moment. În online am implementat un banner surprinzător care permite ascultarea live a Digi FM, în momentul în care treci cursorul peste el sau când dai play. Direct pe site-ul pe care-l întâlneşti. Astfel, cel mai nou radio naţional poate fi ascultat cu ajutorul unui widget, care oferă Digi FM posibilitatea de streaming live.

Lansat în 11 noiembrie, Digi FM dă putere radioului şi oferă ascultătorilor o nouă experienţă media. Diminețile încep cu Bogdan Miu şi Carmen Constantin, la “Prima ediţie”, şi aduc informaţie şi muzică, iar serile au ritmul lor. Digi FM înseamnă 24 de ore din 24 de informaţie, muzică şi stare de bine.

Cu un singur click poţi să intri şi tu în lumea Digi FM! Ascultă combinaţia perfectă, simte şi descoperă informaţia alături de cel mai nou radio din FM-ul românesc! Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro.

Cu ProFM şi Digi FM în portofoliu, RCS & RDS este compania cu cea mai mare acoperire de radiouri private din România.

Pe aceeași temă

„Alexa” trage cu urechea

Utilizatorii Alexa au avut probleme şi acum două luni, când mai mulţi oameni s-au plâns că asistentul digital a început...