PREMIILE MTV. Justin Bieber, Taylor Swift și Psy sunt printre câștigători

Data publicării:
12112012 20premii 20mtv-33091

Amfitrioana evenimentului, găzduit anul acesta de Germania, a fost modelul german Heidi Klum, care şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-o rochie de mireasă.

La doar 18 ani, canadianul Justin Bieber, a obţinut pentru al treilea an la rând premiul pentru cel mai bun artist. Taylor Swift şi-a adjudecat votul pentru cea mai bună artistă, dar şi pentru cea mai bună performanţă live şi apariţie scenică.

Sud-coreeanul Psy, care a reuşit să obţină pe YouTube peste 700 de milioane de vizualizări pentru „Gangnam Style”, a luat premiul pentru cel mai bun videoclip.

Aş dori să mulţumesc, în primul rând, tuturor celor care îl sprijină pe Psy, care susţin stilul Gangnam, care-mi susţin videoclipul. Vă mulţumesc foarte mult!”, a declarat sud-coreeanul Psy.

Lady Gaga nu a luat niciun premiu

Artistul a fost prezentat de cunoscutul actor al serialului „Baywatch”, David Hasselhoff, care a avut o contribuţie majoră anul acesta la promovarea premiilor pe Internet.

Nominalizată pentru trei premii, Lady Gaga nu a reuşit să obţină niciunul dintre ele, iar Rihanna a pierdut premiul pentru cea mai bună performanţă mondială în faţa artistului chinez, Han Geng.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri