Prezentare de modă la înălțime. Locații inedite transformate în podumuri

Data actualizării: Data publicării:
prezentare de moda

Ţinutele au fost la fel de nonconformiste ca locaţia aleasă pentru prezentare, iar spectatorii au gustat fiecare moment.

„Locaţia a fost minuată, nu m-am aşteptat. Este superbă. Prezentarea m-a impresionat în cel mai frumos mod, mi-a plăcut enorm de mult.”

Cristina Trifan, designer: „M-am inspirat din oamenii care mă înconjoară, din dorinţa lor de libertate, indiferent de situaţie, de locaţie. Am vrut să accentuez frumosul şi spiritul liber din fiecare.”

Şi podul de la poarta a III a a cetăţii Alba Carolina a fost transformat în podium. Printre creatorii de modă care şi-au prezentat colecţiile aici a fost şi designerul argentinean Pimpi Smith. Acesta a venit cu o colecție de genți plic, la care a folosit pietre şi cristale, fiind inspirată din tumultuoasa viață a Evitei Peron.

„Particip pentru prima dată şi sunt impresionată de ce am văzut. Ţi a plăcut un designer în mod deosebit, o ţinută? N neapărat. Toţi mi-au plăcut, a fost spectaculos.”

 ***

„Locaţia aleasă este minunată, ca şi în anii precedenşi, păcat că nu ne ajută şi vremea, iar prezentatea este deosebită.”

Mitichi, organizator: „Noi am făcut un lucru pe care puţini au avut curajul să-l facă şi am adus prezentările de modă în stradă, în rândul oamenilor, accesibile oricui şi tocmai de aceea am apelat şi la câteva spaţii cu care ne întâlnim zi de zi .”

Feeric Fashion Week va continua la Sibiu. În total, 50 de designeri îşi vor prezenta colecţiile în cele 9 zile de festival.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri