Primii zece utilizatori de Facebook. Ce au fost și ce au ajuns

Data publicării:
facebook -mediafax-2

Foto: Mediafax

1. Născut pe 14 mai 1984, Mark Elliot Zuckerberg conduce compania Facebook și, potrivit Forbes, are o avere estimată la aproape 28 de miliarde de dolari.

2. Chris Hughes a fost colegul de cameră al lui Mark Zuckerberg. După despărțirea de Facebook, Hughes a fondat Jumo, o companie care și-a propus să folosească rețelele sociale pentru a schimba lumea. A investit și într-o altă firmă, UpWorthy, și deține o casă îm Hudson Valley, pentru care a plătit mai multe milioane de dolari, informează businessinsider.com.

 3. Dustin Moskovitz a fost coleg de cameră Mark Zuckerberg și cu Chris Hughes. În prezent, este cofondator al companiei Asana.

 4. Arie Hasit este al patrulea utilizator de Facebook. Îi cunoștea pe Mark Zuckerberg și pe Chris Hughes și susține că este inventatorul funcției Facebook care trimite notificări despre aniversările utilizatorilor. În prezent trăiește în Israel, este rabin și lider al mișcării religioase NOAM.

 5. Andrew McCollum este cel căruia Mark Zuckerberg i-a cerut să realizeze primul logo al Facebook. În prezent este investitor în proiecte ca JobSpice și Quilt.

 6. Colin Kelly este avocat și, în ultimii trei ani, a lucrat la un caz privind căsătoriile între persoane de același sex.

 7. Mark Kaganovich a fost coleg cu Mark Zuckerberg. În 2013 și-a luat doctoratul la Stanford și acum este CEO-ul companiei de software SolveBio.

 8. Andrei Boros trăiește la Londra și este trader la CapeView Capital.

9. Manuel Antonio (Tono) Aguilar este un fost coleg al lui Mark Zuckerberg. În prezent, el trăiește în Guatemala și este directorul companiei de construcții CASSA.

10. Zach Bercu a fost în aceeași frăție cu Mark Zuckerberg. A studiat medicina și lucrează la secția de radiologie a Spitalului Mount Saini, în New York.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri