Sari la conținut

Propria trupă rock, la doar 15 ani 

Au doar 15 ani şi îşi compun singuri piesele. Se inspiră din subiectele care ţin prima pagina a ziarelor şi vor ca mesajul lor să fie auzit. Cântă trash metal şi au ales să se numească dupa jocul video preferat- PYROBLAST- o explozie de energie.

Bodo: „Asta vrea să exprime acest gen muzical, trash-ul pe care îl abordam noi: REVOLTA faţă de diferite domenii: stat, religie. Si asta vrem să exprimăm şi noi prin muzica pe care o abordăm.”

Paul: „Mulţi oameni sunt impresionaţi de faptul că suntem tineri si că la vârsta asta cântăm cum cântăm.”

Bodo: „Mai sunt şi unii care nu înţeleg atât de bine ce vrem să spunem şi nu pot accepta ce vrem, noi să spunem. Dar, marea majoritate acceptă si asta ne face foarte fericiţi.”

Băieţii de la PYROBLAST sunt în formula actuală de şase luni. În tot acest timp au compus 5 piese, în care vorbesc despre atacurile teroriste, refugiaţi sau religie. Chiar dacă au 15 ani, cred că părerea lor trebuie auzită şi că generaţia din care fac parte va schimba lumea.

Bodo: „Eu nici măcar nu îmi imaginam că o să ajung asa. Mereu mi-au plăcut tobele, dar niciodată nu am crezut că voi ajunge să cânt pe scenă. Din spatele tobelor când vezi lumea cum strigă versurile, e minunat!”

Pentru că nu au o sală a lor, băieţii de la PYROBLAST strâng banii de buzunar şi închiriază săptămânal câte un spaţiu în care să poată repeta. Până acum au avut 4 concerte în câteva cluburi din Bucureşti.

Paul: „Primul concert a fost cam la patru luni după ce ne-am strâns în formula aceasta şi am fost puţini luaţi prin surpirndere, nu ştiam ce să facem, dacă avem suficiente piese, să mai introducem două coveruri, să nu introducem, cam cât timp să ocupăm , dar până la urmă ne-am descurcat, ne-am urcat pe scenă şi chiar dacă tehnic nu a fost cel mai bun concert, eu m-am simţit cel mai bine.”

Ştiu că muzica pe care o fac ei, nu va fi niciodată pe placul tuturor şi nici nu îşi doresc asta. Vor doar ca cei care ascultă trash metal, să audă într-o zi de ei. Şi mai au un vis: să cânte în deschiderea HAVOK, o trupă de trash metal din Colorado, care asemenea lor, au început să cânte de la 14 ani.