Sari la conținut
News Alert

Proprietarii de hoteluri de pe litoral introduc conceptul ultra all-inclusive

Proprietarii de hoteluri de pe litoral vor să aducă la ei măcar o parte din turiştii care iau drumul Bulgariei şi Turciei. Şi să ridice ştacheta.

George Guci, hotelier: Ultra all-inclusive faţă de all inclusive vine cu nişte plusuri care înseamnă pentru turist a avea, repet, tot şi deja preplătit în momentul în care au intrat în hotel.

Spre deosebire de pachetele all-inclusive, ultra all-inclusive oferă: minibar gratuit, două mese în plus pe lângă cele trei principale şi băuturi gratuite la plajă şi la piscină. Iar copiii au parte de spectacole de animaţie gratuite.

George Guci, hotelier: Practic este o creştere de circa 15% pe partea de alimentaţie şi de agrement, în rest tarifele pe partea de cazare şi practic ce se oferea până acum sunt aceleaşi.

Pentru un sejur de cinci nopţi la ultra all-inclusive, turiştii plătesc între 915 lei şi 1.025 de lei de persoană.

Făcând o comparaţie cu ce e la bulgari, ce e în Turcia eu ştiu în alte părţi, în Europa mă refer, e bine deci momentan,v-am spus am făcut o încercare. Sunt mulţumită”, spune o turistă.

Cristian Bărhălescu, agent de turism: Este un sistem cu care s-au învăţat românii mergând în Turcia, mergând în Grecia, în Egipt sau Tunisia şi acum este cu atât mai solicitat în agenţiile de turism.

Pe de altă parte, pe întreg litoralul românesc sunt 16 hoteluri all inclusive, dintre care jumătate la Mamaia. O noapte de cazare în sistem all-inclusive costă acum în staţiunea Mamaia cel mult 174 de lei de persoană. După 15 iulie, când e vârf de sezon, tarifele cresc cu cel puţin 20%.

Pe aceeași temă