RECOMANDĂRI DE WEEKEND. Concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică Jr. și un festival de film

Data publicării:
14122012 20posteuca-38608

În 2012, pe lângă colindele internaționale, veți putea asculta și cântece de pe noul lui album, „Altceva". Puteți să îl ascultați de pe 14 până pe 16 decembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19.30

Pentru sâmbătă avem un festival de film, se numește ASTRA Film. Documentarele ce au rulat anul acesta la festivalul din Sibiu se cazează în weekend în Capitală. 12 filme surprinse în diferite colțuri ale lumii vor fi proiectate timp de trei zile la Noul Cinematograf al Regizorului Român. Așa că vineri, sâmbătă și duminică, de la ora18.00, aveți întâlnire cu Astra Films On Tour.

Duminică, un trio important: Caragiale, Operă, Premieră. O premieră absolută se întâmplă la Opera Națională. Dan Dediu a transpus pe muzică celebra piesă „O scrisoare pierduta". O nouă viziunea muzicală asupra personajolor lui conu Alecu.Premiera are loc la Opera Națională, duminica, de la ora 19.00.

Premierele de film ale acestui weekend sunt „Hobbitul” si „Anna Karenina”. Sunt două filme ce s-au lăsat așteptate. Fiecare dintre ele vine cu câte o poveste epică, scenarii de excepție și actori pregătiți de nominalizări la Oscaruri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri